logo
 
 

De ce Sanflora îngrijire naturală ?

Am început să producem săpunul natural Sanflora pornind de la nevoia concretă pentru un astfel de produs combinată cu preocuparea noastră pentru natură, viaţă şi tot ce are legatură cu acestea.

Incă de la momentul lansării săpunurilor naturale Sanflora pe piaţă, am simţit nevoia de a interacţiona în mod nemijlocit, faţă către faţă cu dv., clienţii noştri şi de a ne împărtăşi părerea dv. sinceră în legatură cu aceste produse. A fost şi unul din motivele pentru care în mod constant am participat la diverse targuri şi expoziţii, ocazie cu care cu unii dintre dv. ne-am văzut, revăzut şi împărtăşit păreri. In urma acestor discuţii, ne-am bucurat să constatăm că săpunurile Sanflora sunt apreciate şi răspund nevoilor pentru care le-am creat.

Aceasta ne-a încurajat şi ne-a îndemnat totodată să mergem mai departe şi să creăm şi alte produse naturale de îngrijire. Si aşa au aparut: balsamurile pentru ten, maini şi corp, balsamurile de buze şi unturile de corp (vezi Gamă Produse).

Acum, odată create, vi le oferim cu încrederea că vor răspunde aşteptărilor dv. pentru produse de îngrijire făcute din ingrediente 100% naturale şi de calitate.

Profităm de această ocazie pentru a vă mulţumi încă odată pentru încrederea, disponibilitatea şi opiniile pe care ni le-aţi împărtăşit. Ne-au ajutat să ajungem aici !

Cu toată sinceritatea,
Doina Bratu

 

Copyright © 2011 Dibra Connections SRL, CUI: 24268524, Reg. Com.: J40/13194/2008.
Solutie implementata de Matrix Rom